Mikuláą v živých obrazech (doplněno scénickou hudbou s akordy)

 

Obraz první

Pátek. Je (Ami) strašlivý vedro, a můj mezek Pedro, klopýtá okolo malého (Gdur) ranče…. Na místo akce doráží adrenalinová skupinka ve Favoritu na letních gumách jako poslední, okolo půlnoci. Všichni ostatní (víno, ženy i zpěv) už jsou na místě.

 

Obraz druhý

Sobota. Skupinka chrtů(zejména Sviš», Aneta, Králík fakt valili), zdržována pouze ZTP Lampičem, brousí okolní pohoří. (Ami) Jsem speedy Gonzalez, však radši bych zalez, tam kde je nejbližší kojotí (Gdur) nora…. Tak končíme na Lesní boudě. Polívečka, chlebíček, Samsonek, koláček, čajíček, ráda, ráda, to máme 77 korunky. Servilní servírku střelec Lampič následně srovnal se zemí sdělením „70, to je dobrý“ a smažíme zpět.

 

Obraz třetí

(Ami) Kolem kaktusy, je horko tak to si, na hlavu nasadím sombrero (Gdur) grande… V kuchyni houstne vzduch cibulí, masem a olejem, gastronomický prapor po Urbim převzal Peter a udržel ho velmi, velmi vysoko. Guláš je tak živočišně zvířecí, že Míša dostává otravu cholesterolem jen od pohledu.

 

Obraz čtvrtý

(Adur) Poď sem, nech sa s tebou zblížim, (Edur) poď sem, ja ti neublížim, (Hmi) poď sem, ja ťa nezbijem, (Ddur) I´m sorry, I´m Lesbian…. Přicházejí nadzemské bytosti, čert byl letos výjimečně mírný, o to více si to vynahradil anděl, ale to jsme si už vlastně zvykli. Za důstojné asistence impozantního Mikuláše poté porodila velryba, po podlaze se plazily želvy, proběhly erotické tance okolo lyžařské hole, shlédli jsme ukázku domácího násilí aneb jak to chodí v Brně, agent al-Kajdy Muhamad Amir Al-Bolf As Sádín byl odhalen, ZTP Lampič žádal o invalidní důchod, to vše proloženo reklamní vložkou na kondomy Barum - (Ddur) I´m sorry, I´m really Gay - došlo i na bulvární reportáž a kolportování ©ípu, to vše doplněno tancem nebeských bytostí.